رب انار سیاه با داشتن مقدار مناسبی از ویتامین C و تعدادی آنتی اکسیدان پلی فنولیک می تواند سلامت پوست را با کاهش شرایط التهابی و جلوگیری از استرس اکسیداتیو که باعث پیری زودرس و چین و چروک می شود، بهبود بخشد.
نیاسین که در غلظت های بالایی در این نوع ملاس یافت می شود، برای افزایش خاصیت ارتجاعی پوست نیز ضروری است.
با مواد معدنی متنوع و ترکیبات آلی قدرتمند، استفاده منظم از رب انار می تواند سلامت مو را با افزایش استحکام فولیکول ها بهبود بخشد و درعین حال براقیت و درخشندگی موهای شما را افزایش دهد.
به هضم غذا کمک می کند. برخی از ویتامینهای خانواده B که در غلظتهای بالا در ملاس انار یافت میشوند، برای افزایش عملکرد ماهیچهها و کارایی سیستم عصبی عالی هستند، که میتوانند به حرکت پریستالتیک و هضم غذا، تسکین مشکلات یبوست، نفخ و گرفتگی کمک کنند.
از سرطان جلوگیری می کند. مطالعات متعدد نشان دادهاند که این تنوع از رب انار میتواند خطر ابتلا به برخی سرطانها، به ویژه سرطان سینه و پروستات را کاهش دهد، زیرا آنتیاکسیدانهای فعال زیادی وجود دارد که میتواند اثرات رادیکالهای آزاد را در بدن کاهش دهد.
سیستم ایمنی را تقویت می کند. رب انار با داشتن مقادیر قابل توجه ویتامین C، این نوع ملاس می تواند با تحریک تولید گلبول های سفید، اولین خط دفاعی بدن در برابر بسیاری از پاتوژن ها و بیماری های عفونی، به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.
سطح کلسترول را کاهش می دهد. ترکیبات پلی فنلی موجود در ملاس انار به طور مستقیم با کاهش سطح کلسترول LDL در بدن مرتبط است که می تواند خطر ابتلا به تصلب شرایین را کاهش دهد و همچنین شانس ابتلا به حمله قلبی یا سکته را کاهش دهد.