سبزی خشک قورمه سبزی در هندوستان کمیاب گردید

برخی از مواد مغذی در امتیاز تراکم مواد مغذی کلی سبزی خشک قورمه سبزی و انواع سوپ گنجانده نشدند، زیرا آنها تجزیه و تحلیل نشدند یا کمتر از سطح تشخیص بودند.

این مورد برای ویتامین C در همه سوپ‌های گوجه‌فرنگی، ویتامین K1 در سوپ کدو تنبل و ویتامین A در سوپ‌های پیاز، حبوبات و حبوبات وجود داشت.
محاسبه معادل سبزیجات تازه در سوپ سبزی خشک برای مقایسه با توصیه سبزیجات
برای ارزیابی محتوای سبزیجات سوپ‌های سبزی خشک، معادل‌های سبزیجات تازه را با ضرب مقدار هر پودر سبزی خشک در سوپ با یک عامل برای محاسبه آب مجدد محاسبه کردیم.

سبزیجات

این فاکتور با تقسیم وزن پودر سبزی خشک (تصحیح شده برای محتوای آب باقیمانده که توسط تامین کنندگان مواد تشکیل دهنده ارائه شده است) با وزن خشک سبزی تازه به دست آمد.

معادل سبزیجات تازه سوپ های خشک با توصیه های مصرف سبزیجات 240 گرم در روز از WHO/FAO [10] مقایسه شد.
محتوای مواد مغذی پودر سبزیجات خشک، محتوای مغذی تجزیه شده پودرهای سبزی خشک مورد استفاده به عنوان ماده اصلی سوپ سبزیجات خشک را ارائه می دهد.

پودر پیاز بیش از سه برابر فیبر غذایی (61.5 گرم در 100 گرم) نسبت به پودر گوجه فرنگی، کدو تنبل و عدس (17.0-17.9 گرم در 100 گرم) بود. پودر عدس حاوی دو برابر آهن (7.8 میلی گرم در 100 گرم) و روی (3.8 میلی گرم در 100 گرم) نسبت به سایر پودرهای سبزیجات (به ترتیب 3.3-4.8 و 1.3-1.7 میلی گرم در 100 گرم) بود.

پودر گوجه فرنگی حاوی نیاسین بیشتری (11.9 میلی گرم در 100 گرم) نسبت به سایر پودرهای سبزیجات (1.0-4.0 میلی گرم در 100 گرم) بود و همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی پروویتامین A از بتا کاروتن (210 میکروگرم RAE/100 گرم)، ویتامین C بود. (151 میلی گرم در 100 گرم) و ویتامین K1 (25.5 میکروگرم در 100 گرم).

مقایسه امتیازات تراکم مواد مغذی پودر سبزی خشک با سبزیجات تازه و پخته، نمرات کلی تراکم مواد مغذی پودرهای گیاهی خشک تجزیه شده را در کنار نمرات مواد مغذی سبزیجات تازه و پخته شده مربوطه با توجه به محتوای مواد مغذی در پایگاه داده ترکیب مواد غذایی نشان می دهد.