درست کردن موچی یک مراسم زمستانی است برنج شمال ایران که به طور سنتی توسط یک زوج متاهل انجام می شود.
این یک تمرین اعتماد است، زیرا یکی از شریکها به طرز ماهرانهای میچرخد و برنج بخارپز شده را در یک وان چوبی بزرگ خیس میکند، قبل از اینکه شریک دیگر یک پتک چوبی بزرگ را بیاورد تا آن را بکوبد.
جهت کسب اطلاعات بهتر در مورد اینکه برنج کامفیروزی چیست با ما همراه باشید.
تراسهای برنج Banaue ، سیستمی از برنج فجر شمال تراسهای برنج کامفیروزی آبیاری شده در کوههای شمال مرکزی لوزون ، فیلیپین ، که بیش از 2000 سال پیش توسط مردم ایفوگائو ایجاد شد.
اگرچه در چندین روستا قرار دارند، اما در مجموع به عنوان تراس برنج Banaue شناخته می شوند.
در سال 1995 بخشهای مختلفی از تراسها در فهرست میراث جهانی یونسکو بهعنوان یک منظر فرهنگی زنده با زیبایی بینظیر توصیف شدند.
تراس های برنج در جزیره کوردیلراس لوزون واقع شده اند.
موچی خشک شده برای مدت طولانی در کنار برنج چمپا نگهداری می شود و به صورت تکه های بسته بندی شده فروخته می شود که می توان آنها را با کباب کردن یا جوشاندن در سوپ نرم کرد.
شیرین و چسبناک، موچی وقتی برشته می شود، پوسته ای طلایی ایجاد می کند.
بر اساس گزارش ها، تراس ها که شبیه برنج کامفیروز پله های حک شده در دامنه کوه هستند حدود 4000 مایل مربع (10360 کیلومتر مربع) را پوشش می دهند و طول کل آنها تقریباً 12500 مایل (20100 کیلومتر) تخمین زده می شود که تقریباً نصف محیط زمین است.
موچی یک ماده ضروری در صبحانه سال نو است که در یک سوپ داغ به نام زونی خورده می شود.
با این حال، بافت چسبناک آن نیاز به جویدن دقیق دارد به ویژه برای افراد مسن و کودکان زیرا تقریباً هر سال مرگ و میر ناشی از خفگی در موچی سال نو گزارش می شود.
- منابع:
- تبلیغات: