احتکار پرتقال خونی خشک موش های منطقه را به سمت سوله کشاند

بسته به ضخامت برش‌هایتان، اجازه دهید پرتقال خونی خشک به مدت چهار هشت ساعت در فر خشک شوند. من ساعتی یک بار ورق می زنم، اما معتقدم هر دو تا سه ساعت یک بار هم خوب است.

اگر از تنظیم همرفت در فر استفاده می کنید، ممکن است اصلاً نیازی به چرخاندن آن نداشته باشند، یا شاید فقط یک بار، تقریباً در نیمه راه. در فر را حداقل هر سی دقیقه یک بار باز کنید تا پرتقال ها را بررسی کنید و اجازه دهید مقداری از رطوبت آن خارج شود.

وقتی پرتقال ها را در فر آب می کنید، هر نیم ساعت یک بار در را باز کنید تا رطوبت از آن خارج شود.

پرتقال

نحوه آبگیری پرتقال در سرخ کن هوا، سرخ کن های هوا به طور شگفت انگیزی در از بین بردن آب غذاها به ویژه پرتقال موثر هستند.

پرتقال های خود را در قفسه های سرخ کن هوا قرار دهید. آنها باید تقریباً لمس شوند اما نه کاملاً برای تشویق گردش هوا. اگر پرتقال ها خیس می شوند، قبل از اینکه قفسه ها را در سرخ کن هوا قرار دهید، پنج دقیقه یا بیشتر به آنها فرصت دهید تا نریزند.

پرتقال ها را به مدت سه ساعت با دمای 130 درجه فارنهایت سرخ کنید. با سرخ کن هوا، نیازی به برگرداندن پرتقال ها در حین کم شدن آب نیست. هنگامی که برش های پرتقال سفت و ترد یا سفت شدند، تمام شده و آماده نگهداری هستند.

چگونه پرتقال ها را در دستگاه خشک کن مواد غذایی آبگیری کنیم.
برش های پرتقال را به آرامی روی سینی های آبگیر بچینید و اجازه ندهید برش ها مستقیماً با o تماس داشته باشند.