نارنج تره بار نوعی مرکبات کم کالری و بسیار مغذی است. به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متنوع، نارنج به داشتن پوستی قوی و شفاف کمک می کند و می تواند به کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها کمک کند.
نارنج به دلیل شیرینی طبیعی، انواع مختلف موجود و کاربردهای متنوع، محبوبیت زیادی دارد. به عنوان مثال، فرد میتواند آنها را در آبمیوهها و مارمالادها مصرف کند، آنها را کامل بخورد، یا از پوست رنده شده برای اضافه کردن طعم تند به کیکها و دسرها استفاده کند.
این مرکبات محبوب به ویژه برای محتوای ویتامین C آن شناخته شده است. با این حال، نارنج حاوی طیف وسیعی از ترکیبات گیاهی و آنتی اکسیدان های دیگر است که ممکن است التهاب را کاهش داده و در برابر بیماری ها موثر باشد.
در این مقاله به فواید متعدد نارنج برای سلامتی، مشخصات تغذیه ای آن و نحوه گنجاندن بیشتر در رژیم غذایی می پردازیم.
مواد مغذی موجود در نارنج طیف وسیعی از فواید سلامتی را ارائه می دهد. بخش های زیر این مزایا را با جزئیات بیشتری مورد بحث قرار می دهند.
نارنج به عنوان منبعی عالی از آنتی اکسیدان ویتامین C، ممکن است به مبارزه با تشکیل رادیکال های آزاد که باعث سرطان می شوند کمک کند.
اگرچه مصرف کافی ویتامین C ضروری و بسیار مفید است، اما مقداری که یک فرد برای اثر درمانی مطلوب روی سرطان به آن نیاز دارد، بیش از آن چیزی است که در واقع می تواند مصرف کند.
به عنوان مثال، یک مطالعه منبع معتبر به این نتیجه رسید که دانشمندان پزشکی می توانند از قدرت ویتامین C موجود در نارنج برای مهار سلول های سرطان روده بزرگ در آینده استفاده کنند. با این حال، نویسندگان اذعان دارند که 300 نارنج ویتامین C لازم است.