گوجه فرنگی در جنوب کرمان همچنین حاوی طیف گسترده ای از مواد مغذی و آنتی اکسیدان های مفید است.
از جمله منبع مورد اعتماد: آلفا لیپوئیک اسید، لیکوپن، کولین، اسید فولیک، بتاکاروتن، لوتئین
به نظر می رسد پختن گوجه فرنگی در دسترس بودن مواد مغذی کلیدی مانند کاروتنوئیدهای لیکوپن، لوتئین و زآگزانتین را افزایش می دهد. گوجه فرنگی خورشتی نسبت به گوجه فرنگی خشک شده و گوجه گیلاسی خام لوتئین و زیگزانتین بیشتری تولید می کند.
راه های آسانی برای گنجاندن ارزش غذایی گوجه فرنگی در هر رژیم غذایی وجود دارد.
حتماً گوجه فرنگی تازه را در دمای اتاق نگهداری کنید و از نگهداری در یخچال خودداری کنید، زیرا باعث از بین رفتن طعم گوجه فرنگی می شود. با استفاده از نکات زیر گوجه فرنگی بیشتری را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
انگور یا گوجه گیلاسی را در هوموس یا ماست ساده آغشته کنید و به عنوان میان وعده یا میان وعده مصرف کنید. گوجه فرنگی خرد شده را به ساندویچ ها اضافه کنید و بسته بندی کنید.
هنگام تهیه پاستا، گوجه فرنگی های کنسرو شده با سدیم کم را به سس های مارینارای خانگی یا شیشه ای اضافه کنید.از گوجه فرنگی های کنسرو شده، مکعبی یا خورشتی در سوپ استفاده کنید.
یک تکه نان تست با آووکادو و برش های گوجه فرنگی بخورید. یک سالسا سریع با گوجه فرنگی خرد شده، پیاز، هالاپینو، گشنیز و آهک تازه فشرده درست کنید.
گوجه فرنگی تازه را خرد کرده و به برنج و لوبیا، کوسادیلا یا تاکو اضافه کنید. آنها را برای صبحانه به املت یا اسکرامبل اضافه کنید. گوجهفرنگیهای تازه و موزارلای برششده را با سرکه بالزامیک بپاشید و روی آن را با ریحان خرد شده بریزید.
بروسکتا را به عنوان پیش غذا درست کنید.هر سال، گروه کاری محیط زیست (EWG) فهرستی از میوه ها و سبزیجات با بالاترین سطح باقیمانده آفت کش ها را تهیه می کند. این غذاها به دوجین کثیف معروف هستند.