دانه های کنجد منبع جامدی از ویتامین ها و مواد معدنی حیاتی هستند که آنها را به یک رژیم غذایی متعادل تبدیل میکند.
آنها همچنین دارای فوکوس خودکار کنجد را با چی بخوریم همه کاره هستند و طعم بسیار خوبی برای غذاهای شیرین یا خوش طعم دارند.
در اینجا خلاصه ای از 10 بهترین فواید دانه کنجد به همراه چند روش خوشمزه برای اضافه کردن آنها به رژیم غذایی آورده شده است اجازه ندهید اندازه آنها شما را فریب دهد.
محصولات کشاورزی استان گلستان دانه های کنجد فوق ستاره های تغذیه ای هستند، منبع خوب فیبر فقط برای منظم بودن نیست.
دریافت فیبر غذایی کافی ممکن است خطر ابتلا به موارد زیر را کاهش دهد: سرطان پستان بیماری قلبی دیابت نوع 2 شرایط گوارشی مانند: بیماری دیورتیکولحالا این یک ماده مغذی سخت کوش است!
خوردن بیشتر دانه های کنجد مرکز فروش دستگاه تست قند خون رایگان راهی عالی برای افزایش مصرف فیبر است.
در 2 قاشق غذاخوری دانه کنجد خشک کامل، 2.12 گرم (گرم) فیبر وجود دارد نه خیلی کهنه!
سرشار از ویتامین Bدانه های کنجد و پوسته آن سرشار از ویتامین های گروه B مانند تیامین، نیاسین و ویتامین B6 است.
این خبر بسیار خوبی است زیرا این مواد مغذی مفید به بدن شما کمک می کنند: تبدیل غذا به انرژی ایجاد سلول های خونی جدید پوست و بافت های خود را سالم نگه دارید.
تحقیقات همچنین مریم گلی نشان می دهد که ویتامین B کمپلکس می تواند به عملکرد مغز شما کمک کند.
منبع عالی پروتئین گیاهی گیاهخواران و وگان ها، شاد باشید! دانه کنجد منبع قوی پروتئین گیاهی است.
بسته بندی 2 قاشق غذاخوری 3.18 گرم.
پروتئین به روش های مهمی به عملکرد بدن شما کمک می کند.
می تواند کمک کند: کاهش اشتها افزایش متابولیسم افزایش توده عضلانی ممکن است استخوان ها را تقویت کند کمک به حفظ کاهش وزن.
- منابع:
- تبلیغات: