ویتامین ها و مواد معدنی ضروری برای بدن با هم در فندق با پوست امروز موجود است. آنها برای سلامت کلی ضروری هستند. یکی از مهمترین فواید افزودن فندق به رژیم غذایی این است که ریزمغذی ها را برای بدن به خصوص در بزرگسالان فراهم می کند.
طبق یک مطالعه، فندق باعث افزایش تعداد مواد مغذی ضروری در بدن مانند ویتامین E و منیزیم می شود. این امر خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند آلزایمر، دیابت، سرطان، مشکلات قلبی و کبدی را کاهش می دهد.
فندق همچنین می تواند به بهبود باروری در زنان کمک کند. طبق تحقیقات، غذاهای غنی از پروتئین، لیپیدها و آنتی اکسیدان ها برای افزایش باروری در زنان ضروری هستند.
از آنجایی که فندق منبع خوبی از این مواد مغذی است، مفید است. فندق همچنین حاوی مواد معدنی مانند سلنیوم، آهن، روی و کلسیم است که باروری زنان را بهبود می بخشد.
طبق تحقیقات، مکمل های ویتامین E باعث رشد مو در بیماران آلوپسی می شود. فندق به عنوان منبع غنی ویتامین E برای رشد مو مفید است.
به گفته انجمن تریکولوژی، مقادیر بالای پروتئین، روی و سلنیوم موجود در آجیل باعث بهبود سلامت پوست سر و جلوگیری از ریزش مو می شود.
روغن فندق به دلیل فواید درمانی آن به طور گسترده در صنایع آرایشی و بهداشتی استفاده می شود.
بر اساس تحقیقات، ترکیبات فنولیک مشتق شده از غذاهای گیاهی به کاهش پیری پوست، محافظت از پوست در برابر آسیب های خورشید و درمان مشکلات مختلف پوستی مانند زخم، چین و چروک و آکنه کمک می کند.
فندق حاوی مقادیر بالایی از ترکیبات فنلی مانند تانن ها و فلاونوئیدها است و در نتیجه سلامت پوست را افزایش می دهد.
آنها همچنین حاوی آنتی اکسیدان ها و ویتامین E هستند که علائم پیری پوست را کاهش می دهد و به پوست درخشندگی می بخشد.
بدن ما برای تقویت عملکرد سیستم عصبی مرکزی به اسیدهای آمینه از پروتئین هایی مانند تریپتوفان و تیروزین نیاز دارد.
تحقیقات نشان می دهد که 100 گرم فندق حاوی 0.222 گرم تریپتوفان است، یک اسید آمینه ضروری که در غذاهای کمیاب یافت می شود.
سروتونین تولید می کند که می تواند بر رفتار، افسردگی، حساسیت به درد و هوشیاری تأثیر بگذارد. فندق همچنین حاوی تیروزین است که عملکرد مغز را تقویت می کند.